Over Ergémo

Ergémo techniek is in 1996 gestart als een technische groothandel in aluminium profielen, klemstukken en pneumatische onderdelen. Dit is nog steeds een van onze hoofdactiviteiten. U kunt bij ons ook terecht voor stukje advies en levering op het gebied van mechanische aandrijvingen zoals lineair techniek, maar ook complete aandrijvingen met hun overbrengingen (ketting, tandriem, v snaar of tandwiel).

Op het gebied van pneumatiek adviseren en leveren wij van de compressorinstallatie tot en met de pneumatische installatie en systemen. U kunt bij ons terecht voor de levering en installatie van een compressor met ketel en persluchtdroger, persluchtleidingnet maar ook een cilinder, ventiel of slang en koppelingen.

Ook voor het onderhoud of storing aan uw pneumatisch systeem of installatie kunt U bij ons terecht.

Onze aluminium profielen leveren wij op lengte maar ook op maat gezaagd. Hiermee kunt U zelf een project bouwen. Dit kunnen wij ook voor U verzorgen eventueel vooraf met een 3D tekening. Zo hebben wij al diverse frames en afschermingen gebouwd. Ook voor uw proto-type bouw kunt U bij ons terecht. Kijk voor voorbeelden hiervan ons hoofdstuk "Projecten".

Voor meer informatie kunt U ons altijd bellen of mailen voor afspraak.

Rick Molenkamp
072-5642823 of 06-53131192
rick@ergemo.nl